Rompetrol Downstream

Rompetrol Downstream, divizia de retail din Romania a Grupului Rompetrol, opereaza in acest moment peste 800 de puncte de alimentare cu carburanti la nivel national (130 de statii Rompetrol, 161 statii Expres, 164 statii Partener si 345 baze interne).

Printre proiectele semnificative al anului 2009, putem include inaugurarea Centrului de Operatiuni Rompetrol, primul centru de comanda si monitorizare a statiilor de alimentare carburanti din Romania, in urma unor investitii de 16 milioane USD. In plus, compania a introdus in 2009 si noua linie de carburanti premium Alto: benzina Alto 101, cu cea mai mare cifra octanica de pe piata, si motorina Alto 55, destinata reducerii emisiilor motorului si sporirii performantelor acestuia.

In acelasi an, Downstream a lansat pe Autostrada Bucuresti-Constanta noul concept modern de statie de alimentare, Litro, si a construit 17 noi benzinarii, investitia totala in extinderea retelei de distributie fiind de circa 19 milioane USD.

Pentru finalul anul 2010, compania estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu 19% fata de 2009, pana la 2,140 miliarde USD.

Afla mai multe de pe www.rompetrol.ro.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt