OMV Petrom Marketing

OMV Petrom Marketing este prezenta in Romania din anul 1998, avand sediul in Bucuresti si este detinuta in totalitate de OMV Petrom SA, cel mai mare productor de titei si gaze din Europa de Sud-Est. OMV Petrom Marketing opereaza in prezent circa 119 de statii OMV, care reprezinta o cota de piata de 9% in sectorul distributiei de carburanti.

OMV este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor sale si a introdus conceptul statiilor de distributie carburant ca centre multifunctionale de servicii. Portofoliul de produse si servicii al statiilor OMV este unic in Romania si include 119 restaurante si magazine VIVA, precum si sisteme performante de spalare a masinilor, servicii inovatoare de transfer de numerar si plata a ratelor bancare.

OMV a fost prima retea ecologica din Romania si singura retea care utilizeaza aditivi pentru toti carburantii, fiind si prima companie care a comercializat carburantii Euro 3, Euro 4 si Euro 5, motorina de inalta calitate produsa special pentru sezonul de iarna – OMV Alpin Diesel si carburantul cu cifra octanica 100 – OMV Carrera 100.

Nota

Petrom intentioneaza sa consolideze activitatile de marketing din Romania, care in prezent se desfasoara prin trei persoane juridice – OMV Petrom SA, OMV Petrom Marketing SRL si M.P. Petroleum Distributie SRL – in cadrul unei singure entitati, OMV Petrom Marketing SRL.

Afla mai multe de pe www.petrom.ro si www.omv.ro.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt