NIS Gazprom Neft

Gazprom Petrol Stations comercializeaza carburant de calitate superioara, in conformitate cu standardul Euro-5, folosirea acestuia contribuind la cresterea performantei motorului, diminuarea emisiilor si o placere mai intensa de a conduce.

De asemenea, oferim clientilor nostri un popas placut in restaurantele si cafenelele noastre, o gama variata de produse si multe alte facilitate, toate serviciile noastre fiind disponibile la orice ora.

Incercand permanent sa ofere clientilor cel mai bun carburant sicele mai bune servicii , Gazprom Petrol Stations este dedicat dorintei de a fi partenerul dumneavoastra de incredere pe drum, transformand orice calatorie pe care o faceti intr-o experienta memorabila.

Gazprom Petrol Stations face parte din NIS Gazprom Neft, una dintre cele mai mari companii energetice integrate pe verticala din Europa de Sud-Est.

Sediul companiei si baza de productie se afla in Serbia, care, datorita pozitiei sale geografice, a devenit un centru important de operatiuni comerciale si de investitii in Balcani.

In prezent, Gazprom Petrol Stations activeaza in Serbia, Bulgaria, Romania, si Bosnia si Herzegovina.

Afla mai multe de pe www.gazprom-petrol.ro.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt