Lukoil Romania

LUKOIL este o companie petroliera integrata, cu activitati in explorarea, extractia si rafinarea titeiului, precum si in comercializarea cu ridicata si cu amanuntul a produselor petroliere. Investitiile facute in Romania pe o perioada de 11 ani se ridica la peste jumatate de miliard USD.

In prezent compania LUKOIL comercializeaza carburanti printr-o retea de 310 statii de distributie si 10 depozite de produse petroliere. Compania a creat in Romania peste 5.000 de locuri de munca, din care aproximativ 3.800 in cadrul S.C. LUKOIL Romania S.R.L, restul lucrand in cadrul rafinariei PETROTEL- LUKOIL si al celorlalte firme apartinand Grupului LUKOIL in Romania.

Monitorizarea permanenta si controlul calitatii produselor atat in statiile de distributie carburanti, precum si la receptia produselor in depozite, reprezinta practici standard pentru compania LUKOIL. Astfel, compania detine un laborator mobil si inca doua laboratoare stationare acreditate RENAR ISO 17025/2005. Rafinaria PETROTEL-LUKOIL dispune de un laborator propriu pentru controlul calitatii si fabricatiei produselor petroliere.

Din anul 2007 s-a implementat sistemul integrat de management, care cuprinde Managementul Calitatii, Managementul de Mediu si Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale. Sistemul integrat de management asigura un control strict al activitatii prin Procedurile de sistem, care stipuleaza masuri ferme de protectie a mediului: monitorizarea factorilor de mediu, planul de prevenire si combatere a poluarilor accidentale, planul pentru situatii de urgenta si capacitate de reactie, identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor si stabilirea controalelor, gestionarea deseurilor si, nu in ultimul rand, conformarea cu cerintele legale.

Politicile corporatiste stricte, controlul proceselor logistice si de distributie, personalul calificat si experienta acumulata pe diferitele piete unde activeaza LUKOIL (Europa, SUA) conduc la un control riguros al costurilor si oferirea de carburanti la cele mai bune preturi pentru clientii LUKOIL in fiecare din tarile in care LUKOIL este prezenta, inclusiv in Romania.

Rezultatele financiare inregistrate de catre compania LUKOIL Romania pe anul 2008 o situeaza pe locul I in topul firmelor din Municipiul Bucuresti – categoria „Intreprinderi foarte mari”, Domeniul „Comert cu autovehicule, piese si accesorii de schimb si carburanti pentru autovehicule”, clasament intocmit de catre Camera de Comert si Industrie Bucuresti.

Afla mai multe de pe www.lukoil.ro.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt