VIZIUNE

Asociatia Romana a Petrolului doreste sa ofere cadrul de lucru necesar pentru a facilita cooperarea intre companiile petroliere din Romania in vederea dezvoltarii durabile a industriei petroliere romanesti, contribuind in mod responsabil si inteligent la cresterea economica si sociala a tarii.

MISIUNE

Asociatia Romana a Petrolului creeaza sinergiile necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite in cel mai eficient si eficace mod, promovand si protejand interesele membrilor sai.

Asociatia ofera membrilor cadrul necesar pentru stabilirea obiectivelor si elaborarea pozitiilor comune, reprezentand interesele acestora in fata autoritatilor si a altor parti interesate.

VALORI

Asociatia Romana a Petrolului are la baza valori puternice de cooperare, eficienta, expertiza, viziune asupra viitorului si etica.

OBIECTIVELE ASOCIATIEI ROMANE A PETROLULUI

• Sa elaboreze pozitii comune pe temele de interes comun ale membrilor sai, actionand ca un partener de incredere pentru toate partile interesate.

• Sa ii reprezinte pe membrii sai in fata autoritatilor statului, protejandu-le interesele.

• Sa reprezinte o sursa de informare de incredere atat pentru membrii sai, cat si pentru alte parti interesate.

Asociatia Romana a Petrolului isi desfasoara activitatea in baza Codului Etic stabilit si aprobat de catre membrii asociatiei.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt